Majerija

FAQ

FAQ

 

Otroci:

Otroci so na Majeriji dobrodošli, vsekakor pa tudi za njih veljajo pravila kot za odrasle. Seveda so lahko sproščeni, vendar le do te mere, da s svojo glasnostjo in gibanjem ne motijo ostalih gostov na Majeriji. Prav tako za njih velja, da v notranjosti in na dvorišču za sabo ne puščajo nereda, odpadkov ali povzročajo kakršnokoli škodo. Starši in skrbniki ste odgovorni za svoje otroke. V kolikor vaš otrok potrebuje otroški sedež, nam to prosim sporočite ob rezervaciji.

Hišni ljubljenci:

Psi in ostali hišni ljubljenci so na Majeriji dobrodošli. Lastniki morate poskrbeti, da jih imate ob sebi in da ne lajajo. Vašim kužkom in hišnim ljubljencem lahko postrežemo vodo v pasji skledici. Hrane za živali ne nudimo. Prosimo imejte v mislih, da se okrog hiše sprehajajo hišna mačka Ziggy ter naša kužka Taja in Mars.

Alergije, intolerance do živil:

V kolikor imate kakšne alergije ali druge prehrambne omejitve, vas vljudno prosimo, da nas obvestite ob rezervaciji. V kolikor ne bomo obveščeni pravočasno, kuhinja morebiti ne bo mogla prilagoditi vaših jedi.

Priporočila v okolici:

www.vipavskadolina.si

http://med-divje.vipava.si/

Plačila:

Sprejemamo plačila z gotovino (€), vsemi veljavnimi kreditnimi in debetnimi karticami, razen Diners in American Express.

Rezervacija:

Predhodna rezervacija je priporočljiva. Na ta način si sigurno zagotovite mizo za obrok ali in sobo z zajtrkom za prenočitev. V primeru, da so naše zmogljivosti ob vašem prihodu že zasedene, vas brez predhodne rezervacije na žalost ne moremo sprejeti.

Rezervacijo lahko opravite po telefonu ali po elektronski pošti na info@majerija.si.Za dokončno potrditev vsake rezervacije potrebujemo podatke veljavne kreditne kartice kot garancijo za vaš prihod.

Potrebni podatki kreditne kartice

Vrsta kartice
Številka kartice
Ime imetnika kartice
Datum poteka veljavnosti kartice
CVC koda

Odpoved rezervacije za restavracijo:

Rezervacija se za individualne osebe (1 do 10 oseb) lahko brez stroškov odpove do 24 ur pred predvidenim prihodom. No show in odpoved rezervacije 24 in manj ur pred prihodom se obračuna 55 € / osebo.

Rezervacija se za skupine (11 in več oseb) lahko brez stroškov odpove do 7 dni pred predvidenim prihodom. No show in odpoved rezervacije zadnjih 7 dni pred prihodom se obračuna 55 € / osebo.

 

Odpoved rezervacije za sobe:

Rezervacija za sobe na Majeriji se lahko brez stroškov odpove do 5 dni pred predvidenim prihodom. »No show« in odpoved rezervacije v zadnjih 5 dneh pred prihodom se obračuna 65 € / osebo.